Bruiloften

Trouwen op locatie

Trouwen op de meest industriële locatie van Twente, dat kan! Het Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal, erkende trouwlocatie sinds 2015, biedt een unieke formule: industrieel erfgoed in combinatie met een stoere brouwerij, hip interieur en ambachtelijke keuken!

“Het was de allermooiste dag van ons leven, onvergetelijk!”

Vivamus convallis lectus quis diam efficitur, vitae consectetur lorem tincidunt.

Nam elementum tempus ligula, nec feugiat diam elementum at. Nam posuere augue et vulputate sodales. Suspendisse metus quam, efficitur vitae sagittis in, euismod in neque.

Naam Achternaam

Over jullie bruiloft

Of jullie bruiloft nu met 40 of 200 gasten is, wij bieden voor ieder gezelschap een passende ruimte. Na de ceremonie, wordt de bruidstaart aangesneden en kan men lekker borrelen in onze proeftuin, proeflokaal of foyer.

  • Tegen de avond maken onze chefkoks (h)eerlijke gerechten klaar.
  • In welke vorm u gaat dineren, laten wij aan u over!
  • Na het eten is het tijd voor feesten in bijvoorbeeld de mooie theaterzaal.

Ook wat betreft aankleding en thema’s zijn er diverse mogelijkheden. Samen met u werken wij graag toe naar de perfecte dag!

Nieuwe locatie!

Vanaf dit voorjaar hebben we er een nieuwe trouwlocatie bij en organiseren wij hippe Festival- & Barnweddings! Boerderij Groot Altena is geleden in Beckum, het hart van Twente. De boerderij heeft een authentieke Twickel Schuur, deel, en een prachtige boomgaard.