Evenementen

Het jaarlijkse Speciaal Bier Festival

Jaarlijks organiseert de Twentse Bierbrouwerij het Twents Speciaal Bier Festival. Een topevenement voor de liefhebber van speciaalbieren.

Twents Speciaalbier Festival 2023
Twentse Bierbrouwerij
Haaksbergerstraat 51 Hengelo
Zondag 4 juni 2023
13:00u tot 20:00u

Het aanbod van zowel bieren als brouwerijen is zeer uiteenlopend. Van Milky Road Brewery uit de buurt van Uden tot Kleine Beer brouwerij uit het hoge Noorden. Van nieuwkomer Brewery 42 uit de regio, tot grote bekende namen als Uiltje Brewery uit Haarlem! Elke brouwerij heeft unieke speciaalbieren met elk hun eigen verhaal.

Naast alle brouwers, is ook de Bierstudio uit Hengelo aanwezig. Deze heeft een uitgebreid assortiment bieren mee van over de grens en zorgt ook voor een aantal alcoholvrije varianten (voor de bobbers onder ons 😉).

Dit jaar is er ticketverkoop voor het Twents Speciaalbier festival. Een ticket kost €13,50 (incl. servicekosten). Met het ticket krijg je naast toegang tot het festival, ook twee festivalmunten, de Twentse Bierbijbel waarin alle bieren staan toegelicht en een Twents Proefglas die je na afloop mee kan nemen naar huis.
Kinderen hebben gratis toegang tot het festival.

Dit jaar is het festival deels overdekt en worden er diverse tenten geplaatst. Zo kan je bij stralend weer in de schaduw zitten en bij een drupje regen sta je droog.

Natuurlijk is het Twents Speciaalbier Festival niet compleet zonder gezellig vermaak.
Daag jij je vrienden uit op onze stormbaan of kijk je liever onder het genot van een lekker biertje de F1-race in Barcelona? Welke wij uitzenden op groot scherm 🏎️

Loop een rondje over ons foodplein en hier vind je een overvloed aan smaakvolle traktaties die je zeker zullen verleiden. Stel je voor: sappige spareribs die van het bot vallen, verrukkelijke nacho’s die baden in gesmolten kaas, sappige burgers die je doen watertanden, malse pulled pork die smelt in je mond, of misschien wel een verrukkelijke falafelburger voor de liefhebbers van de plantaardige keuken.
Kortom: voor ieder wat wils! 

De muzikale omlijsting wordt dit jaar verzorgd door HelloDJ, Jazz a Like en Justin Tonnema. Dat betekent; voetjes van de vloer!

De kleine feestgangers kunnen zich vermaken op het springkussen of lekker uitrazen in de speeltuin.

Besluit je toch last-minute dat je het festival nog wil bezoeken? Aan de deur zijn er nog tickets te koop voor €15,-